Oratorij Planina Enote

Tudi letos animatorji iz župnij Planina, Šmarje in Gaberje organiziramo oratorij na Planini, ki bo potekal od ponedeljka, 19. avgusta, do petka, 23. avgusta. Oratorij poteka vsak dan, od 8. do 16. ure. Omogočamo pa tudi jutranje varstvo od 7:30 dalje. Glavni lik letošnjega oratorija je prerok DANIEL.
Na oratoriju skupaj prepevamo, bansamo, si ogledamo zgodbo, imamo različne delavnice, kateheze in igre. Ostane nam tudi nekaj prostega časa. V primeru lepega vremena se bomo v sredo iz Planine odpravili na pohod do vzletišča modelarskega društva Ventus, ki se nahaja pri Vipavi. Tam bo potekala predstavitev društva in ostale dejavnosti, starše pa naprošamo, da ta dan otroke pridete iskat na prej omenjeno lokacijo (Goriška cesta, Vipava). Otroci lahko v četrtek popoldan preživijo v družbi animatorjev, saj bomo za otroke pripravili popoldanski program, z zaključkom ob 21.uri. V petek bomo oratorij zaključili s sveto mašo.
Vabljeni so vsi otroci od 5. leta dalje.

Cena: prispevek za enega otroka je 35 €, vsak naslednji otrok v družini pa plača 5 € manj. Četrti otrok iz posamezne družine se lahko oratorija udeleži brezplačno.
Prispevek se poravna preko spletnega plačila.
V ceno so vključeni: ves material potreben za izvedbo programa, kosilo, malica in kape, ki jih bodo otroci dobili prvi dan oratorija.

Delo animatorjev je v celoti prostovoljno.

Za kakršnekoli informacije smo vam na voljo na:
- FB strani: Oratorij Planina
- Instagramu: oratorij_planina
- e-pošti: planina.oratorij@katoliskamladina.si in
- tel. št. 070 229 322 (Zala Kretič - voditeljica oratorija).

Če želiš nadaljevati se najprej prijavi ali ustvari račun.